Categorii

Spray vopsea PROFESIONAL RAL

/
Afişează 1 la 6 (din 67 produse)
 • Marker vopsea cu pensula si varf stil pix

  Marker vopsea cu pensula si varf stil pix

  Marker vopsea cu pensula si varf stil pix. Diferite culori : Rosu Negru Albastru Auriu Alb Albastru Argintiu

 • Pasta ceramica email CHAMPION 10ml

  Pasta ceramica email CHAMPION 10ml

  Pasta ceramica email CHAMPION Culoare: ALB Aplicare: repararea defectelor, fisurilor la aparatele de uz casnic. Se aplica cu pensula pe suprafata curatata si degresata in 2 straturi subtiri la circa 30 minute una de alta. Timpul de uscare este de pana la 6 ore, rezistenta deplina dupa 72 ore. Se recomanda verificarea nuantei inainte de aplicare. Cantitate: 10 ml.

 • Spray 7040 Primer GRI 400ml Champion

  Spray 7040 Primer GRI 400ml Champion

    Spray 7040 Primer GRI  400 ml. PROFESIONAL.  Culoare: 7040 Primer GRI ( capacul indica culoare aproximativa ).   SPRAY UNIVERSAL de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete: metalice, sticla, plastic, fibra de sticla, lemn. Este usor de folosit si adera la orice material.   Aplicare:  Suprafata ce va fi acoperita cu primer trebuie sa fie: fara rugina, degresata, uscata, curata.  Un test de aplicare a produsului trebuie facut mai intai pentru a evalua calitatea acoperirii.  Inainte de folosire agitati sprayul pentru circa 2 minute pentru uniformizare.  Distanta recomandata intre pulverizator si suprafata ce trebuie vopsita este de 20-30cm.  Temperatura optima de vopsire 18-25 gradeC.  Dupa folosire curatati pulverizatorul prin intoarcerea in jos a sprayului, fixati pulverizatorul intr-o directie sigura si apasati butonul circa 3 secunde.   Avertizari:  Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Protejati de soare si temperaturi ridicate mai mari de 50 grade C poate exploda. Feriti produsul de copii.   Tineti produsul departe de: caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu fumati. Dupa folosire nu strapungeti sau ardeti recipientul. Folositi sprayul numai afara sau in spatii bine ventilate.   Daca apar iritatii sau eruptii cutanate ale pielii, iritatii ale ochilor mergeti la medic.

 • Spray 9011 Primer NEGRU MAT 400ml

  Spray 9011 Primer NEGRU MAT 400ml

    Spray 9011 Primer NEGRU MAT  400 ml. PROFESIONAL.  Culoare: 9011 Primer NEGRU MAT ( capacul indica culoare aproximativa ).   SPRAY UNIVERSAL de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete: metalice, sticla, plastic, fibra de sticla, lemn. Este usor de folosit si adera la orice material.   Aplicare:  Suprafata ce va fi acoperita cu primer trebuie sa fie: fara rugina, degresata, uscata, curata.  Un test de aplicare a produsului trebuie facut mai intai pentru a evalua calitatea acoperirii.  Inainte de folosire agitati sprayul pentru circa 2 minute pentru uniformizare.  Distanta recomandata intre pulverizator si suprafata ce trebuie vopsita este de 20-30cm.  Temperatura optima de vopsire 18-25 gradeC.  Dupa folosire curatati pulverizatorul prin intoarcerea in jos a sprayului, fixati pulverizatorul intr-o directie sigura si apasati butonul circa 3 secunde.   Avertizari:  Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Protejati de soare si temperaturi ridicate mai mari de 50 grade C poate exploda. Feriti produsul de copii.   Tineti produsul departe de: caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu fumati. Dupa folosire nu strapungeti sau ardeti recipientul. Folositi sprayul numai afara sau in spatii bine ventilate.   Daca apar iritatii sau eruptii cutanate ale pielii, iritatii ale ochilor mergeti la medic.

 • Spray antifon-insonorizant GRI Profesional CHAMPION 500ml

  Spray antifon-insonorizant GRI Profesional CHAMPION 500ml

  Spray antifon-insonorizant GRI Profesional CHAMPION 500ml. PROFESIONAL.  Culoare: GRI ( capacul indica culoare aproximativa ).   SPRAY UNIVERSAL de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete: metalice, sticla, plastic, fibra de sticla, lemn. Este usor de folosit si adera la orice material.   Aplicare:  Suprafata ce va fi acoperita cu vopsea trebuie sa fie: fara rugina, degresata, uscata, curata.  Se recomanda acoperirea materialelor plastice inainte de vopsire.  Un test de aplicare a produsului trebuie facut mai intai pentru a evalua calitatea acoperirii.  Inainte de folosire agitati sprayul pentru circa 2 minute pentru uniformizare.  Distanta recomandata intre pulverizator si suprafata ce trebuie vopsita este de 20-30cm.  Temperatura optima de vopsire18-25 gradeC.  Pulverizati vopseaua in 2-3 straturi subtiri la intervale de cateva minute.  O alta vopsire poate fi facuta intr-un interval de 2-64 ore.  Dupa folosire curatati pulverizatorul prin intoarcerea in jos a sprayului, fixati pulverizatorul intr-o directie sigura si apasati butonul circa 3 secunde.   Avertizari:  Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Protejati de soare si temperaturi ridicate mai mari de 50 grade C poate exploda. Feriti produsul de copii.   Tineti produsul departe de: caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu fumati. Dupa folosire nu strapungeti sau ardeti recipientul. Folositi sprayul numai afara sau in spatii bine ventilate.   Daca apar iritatii sau eruptii cutanate ale pielii, iritatii ale ochilor mergeti la medic.

 • Spray insonorizant cu bitum Profesional CHAMPION 500ml.

  Spray insonorizant cu bitum Profesional CHAMPION 500ml.

  Spray insonorizant cu bitum Profesional CHAMPION. Capacitate: 500ml. Culoare: Negru Un compus bituminos izolat de înaltă performanță pe bază de amestecuri de asfalt cu aditivi din ceară și elastomer. Odată uscat, acesta creează un strat flexibil și moale care asigură o izolație excelentă a suprafeței împotriva apei, a apei de mare, a apelor reziduale etc. Protejează șasiul împotriva impactului mic de piatră și pietriș și împotriva coroziunii rezultate din utilizarea soluțiilor de apă pentru de- Înghețarea și prevenirea înghețului glazurat în sezonul de iarnă. Reduce nivelul de zgomot în timp ce vehiculul este în mișcare. BITUM SPRAY protejează piesele din lemn împotriva apei. Poate fi aplicată pe părțile subacvatice ale corpului ambarcațiunilor de lemn și pe părțile subterane ale stâlpilor de gard. Acesta garantează izolarea structurilor metalice, a fundațiilor și a țevilor de beton subterane împotriva impactului asupra mediului.

/
Afişează 1 la 6 (din 67 produse)