Categorii

Pregatire si protectie

/
Afişează 1 la 6 (din 14 produse)
 • Marker vopsea cu pensula si varf stil pix

  Marker vopsea cu pensula si varf stil pix

  Marker vopsea cu pensula si varf stil pix. Diferite culori : Rosu Negru Albastru Auriu Alb Albastru Argintiu

 • Spray 7040 Primer GRI 400ml Champion

  Spray 7040 Primer GRI 400ml Champion

    Spray 7040 Primer GRI  400 ml. PROFESIONAL.  Culoare: 7040 Primer GRI ( capacul indica culoare aproximativa ).   SPRAY UNIVERSAL de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete: metalice, sticla, plastic, fibra de sticla, lemn. Este usor de folosit si adera la orice material.   Aplicare:  Suprafata ce va fi acoperita cu primer trebuie sa fie: fara rugina, degresata, uscata, curata.  Un test de aplicare a produsului trebuie facut mai intai pentru a evalua calitatea acoperirii.  Inainte de folosire agitati sprayul pentru circa 2 minute pentru uniformizare.  Distanta recomandata intre pulverizator si suprafata ce trebuie vopsita este de 20-30cm.  Temperatura optima de vopsire 18-25 gradeC.  Dupa folosire curatati pulverizatorul prin intoarcerea in jos a sprayului, fixati pulverizatorul intr-o directie sigura si apasati butonul circa 3 secunde.   Avertizari:  Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Protejati de soare si temperaturi ridicate mai mari de 50 grade C poate exploda. Feriti produsul de copii.   Tineti produsul departe de: caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu fumati. Dupa folosire nu strapungeti sau ardeti recipientul. Folositi sprayul numai afara sau in spatii bine ventilate.   Daca apar iritatii sau eruptii cutanate ale pielii, iritatii ale ochilor mergeti la medic.

 • Spray 9011 Primer NEGRU MAT 400ml

  Spray 9011 Primer NEGRU MAT 400ml

    Spray 9011 Primer NEGRU MAT  400 ml. PROFESIONAL.  Culoare: 9011 Primer NEGRU MAT ( capacul indica culoare aproximativa ).   SPRAY UNIVERSAL de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete: metalice, sticla, plastic, fibra de sticla, lemn. Este usor de folosit si adera la orice material.   Aplicare:  Suprafata ce va fi acoperita cu primer trebuie sa fie: fara rugina, degresata, uscata, curata.  Un test de aplicare a produsului trebuie facut mai intai pentru a evalua calitatea acoperirii.  Inainte de folosire agitati sprayul pentru circa 2 minute pentru uniformizare.  Distanta recomandata intre pulverizator si suprafata ce trebuie vopsita este de 20-30cm.  Temperatura optima de vopsire 18-25 gradeC.  Dupa folosire curatati pulverizatorul prin intoarcerea in jos a sprayului, fixati pulverizatorul intr-o directie sigura si apasati butonul circa 3 secunde.   Avertizari:  Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Protejati de soare si temperaturi ridicate mai mari de 50 grade C poate exploda. Feriti produsul de copii.   Tineti produsul departe de: caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu fumati. Dupa folosire nu strapungeti sau ardeti recipientul. Folositi sprayul numai afara sau in spatii bine ventilate.   Daca apar iritatii sau eruptii cutanate ale pielii, iritatii ale ochilor mergeti la medic.

 • Spray antifon-insonorizant GRI Profesional CHAMPION 500ml

  Spray antifon-insonorizant GRI Profesional CHAMPION 500ml

  Spray antifon-insonorizant GRI Profesional CHAMPION 500ml. PROFESIONAL.  Culoare: GRI ( capacul indica culoare aproximativa ).   SPRAY UNIVERSAL de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete: metalice, sticla, plastic, fibra de sticla, lemn. Este usor de folosit si adera la orice material.   Aplicare:  Suprafata ce va fi acoperita cu vopsea trebuie sa fie: fara rugina, degresata, uscata, curata.  Se recomanda acoperirea materialelor plastice inainte de vopsire.  Un test de aplicare a produsului trebuie facut mai intai pentru a evalua calitatea acoperirii.  Inainte de folosire agitati sprayul pentru circa 2 minute pentru uniformizare.  Distanta recomandata intre pulverizator si suprafata ce trebuie vopsita este de 20-30cm.  Temperatura optima de vopsire18-25 gradeC.  Pulverizati vopseaua in 2-3 straturi subtiri la intervale de cateva minute.  O alta vopsire poate fi facuta intr-un interval de 2-64 ore.  Dupa folosire curatati pulverizatorul prin intoarcerea in jos a sprayului, fixati pulverizatorul intr-o directie sigura si apasati butonul circa 3 secunde.   Avertizari:  Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Protejati de soare si temperaturi ridicate mai mari de 50 grade C poate exploda. Feriti produsul de copii.   Tineti produsul departe de: caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu fumati. Dupa folosire nu strapungeti sau ardeti recipientul. Folositi sprayul numai afara sau in spatii bine ventilate.   Daca apar iritatii sau eruptii cutanate ale pielii, iritatii ale ochilor mergeti la medic.

 • Spray LAC TRANSPARENT Profesional CHAMPION 500ml

  Spray LAC TRANSPARENT Profesional CHAMPION 500ml

    Spray LAC TRANSPARENT 500 ml. PROFESIONAL.  Culoare: TRANSPARENT ( capacul indica culoare aproximativa ).   SPRAY UNIVERSAL de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete: metalice, sticla, plastic, fibra de sticla, lemn. Este usor de folosit si adera la orice material.   Aplicare:  Suprafata ce va fi acoperita cu vopsea trebuie sa fie: fara rugina, degresata, uscata, curata.  Se recomanda acoperirea cu Spray Primer.  Un test de aplicare a produsului trebuie facut mai intai pentru a evalua calitatea acoperirii.  Inainte de folosire agitati sprayul pentru circa 2 minute pentru uniformizare.  Distanta recomandata intre pulverizator si suprafata ce trebuie vopsita este de 20-30cm.  Temperatura optima de vopsire18-25 gradeC.  Pulverizati vopseaua in 2-3 straturi subtiri la intervale de cateva minute.  O alta vopsire poate fi facuta intr-un interval de 2-64 ore.  Dupa folosire curatati pulverizatorul prin intoarcerea in jos a sprayului, fixati pulverizatorul intr-o directie sigura si apasati butonul circa 3 secunde.   Avertizari:  Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune. Protejati de soare si temperaturi ridicate mai mari de 50 grade C poate exploda. Feriti produsul de copii.   Tineti produsul departe de: caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu fumati. Dupa folosire nu strapungeti sau ardeti recipientul. Folositi sprayul numai afara sau in spatii bine ventilate.   Daca apar iritatii sau eruptii cutanate ale pielii, iritatii ale ochilor mergeti la medic.

 • Spray Profesional CHAMPION CURATARE FRANA 500ml

  Spray Profesional CHAMPION CURATARE FRANA 500ml

  Spray de curatat frana Actioneaza rapid, curat si degreseaza. Creste eficienta franelor, inlatura uleiul, grasimile si lichidul de frana. Capacitate: 500 ml.  CARACTERISTICI:  Spray pentru curatarea discurilor de frana si a altor piese. Pretabil pentru curatarea discurilor de frana, a ambreiajului, a transmisiei si a altor componente.  INSTRUCTIUNI: Agitati inainte de folosire si folositi-l in locuri bine ventilate.  Asezati in partea de jos o tava de colectare.  Instalati duza si pulverizati de l o distanta de 15-25 cm. pe discul de frana sau pe sistemul de franare.  Repetati operatiunea daca este cazul si folositi o laveta sau o perie.  Dupa curatarea pieselor uscati bine cu aer comprimat. Nu asamblati sistemul de franare pana cand nu sunt toate piese perfect uscate.  Dupa procesul de curatare si asamblare testati sistemul de franare de cateva ori.  Dupa ce sunteti sigur de performanta franelor, puteti conduce.  ATENTIONARI:  Este interzis sa aplicati produsul cand motorul functioneaza, exista riscul de incendiu.  Produs iritant pentru piele si ochi, nu stati in directia vantului cand pulverizati. Folositi manusi si ochelari cand utilizati produsul.In cazul contactului cu ochii,clatiti bine cu apa si consultati urgent un medic. In cazul inghitirii induceti starea de voma si consultati urgent un medic.  A nu se lasa la indemana copiilor! Produs inflamabil! Nu depozitati la temperaturi mai mari de 40 de grade Celsius. Nu pastrati in masina. Pastrati distanta fata de surse de scanteie sau foc deschis.  Nu fumati in timp ce folositi produsul. Este interzisa perforarea sau aruncarea flaconului in foc chiar si dupa golire.  Produsul poate ataca vopseaua. Un test de sensibilitate trebuie facut pentru furtunele de cauciuc care intra in contact cu produsul. A nu se lasa la indemana copiilor!

/
Afişează 1 la 6 (din 14 produse)