Categorii

intretinere auto

/
Afişează 1 la 6 (din 77 produse)
 • Adeziv lipire oglinda retrovizoare

  Adeziv lipire oglinda retrovizoare

  Adeziv lipire oglinda retrovizoare din interior. Cantitate: 0.3ml. COD: GF281.

 • Adeziv reparatie sisteme evacuare, tobe , 8185

  Adeziv reparatie sisteme evacuare, tobe , 8185

  Adeziv reparatie sisteme evacuare si tobe. Astupa orice fisura sau gaura de la sistem de evacuare auto sau a utilajelor care merg pe combustibil sau gaz. Rezista la o temperatura de 1100 grade celsius. COD: GF8185 Pret pe kit.

 • Adeziv Speedy FIX

  Adeziv Speedy FIX

  Adeziv Speedy FIX cu intarire rapida in sapte minute. Se poate aplica pe: cauciuc, cupru, metal, ceramic, lem, plastic. Pret pe KIT.

 • Aspirator auto uscat si umed

  Aspirator auto uscat si umed

  Aspirator auto uscat si umed 863 Tensiune: 12V. Pachetul include toate accesoriile necesare pentru aspirator. Pret pe bucata.

 • Banda de fixare teava esapament - Holts 57mm

  Banda de fixare teava esapament - Holts 57mm

  Bandă flexibilă pentru repararea sistemelor de eșapament auto Repararea găurilor în sistemele de evacuare nu a fost niciodată mai uşoară. Banda flexibilă de reparare Holts Flexiwrap este simplu şi uşor de utilizat şi oferă o reparare rapid, ordonat şi complet. Banda de reparare se potriveşte pe toate autoturismele şi poate fi instalat în câteva minute, fără demontarea sistemului de evacuare. Instrucţiuni de utilizare: Curățați suprafața foarte bine pe sistemul de evacuare care urmează să fie reparată cu hârtie şmirghel, perie de sârmă sau lână de oţel Banda trebuie strâns în jurul zonei de reparaţii Suprapuneți înfăşurările de cel puţin 13 mm (1 / 2 "), asigurați-vă că zona de reparaţie este complet acoperită

 • Banda de fixare teava esapament - Holts 75mm

  Banda de fixare teava esapament - Holts 75mm

  Banda de fixare teava esapament - Holts 75mm Bandă flexibilă pentru repararea sistemelor de eșapament auto Repararea găurilor în sistemele de evacuare nu a fost niciodată mai uşoară. Banda flexibilă de reparare Holts Flexiwrap este simplu şi uşor de utilizat şi oferă o reparare rapid, ordonat şi complet. Banda de reparare se potriveşte pe toate autoturismele şi poate fi instalat în câteva minute, fără demontarea sistemului de evacuare. Instrucţiuni de utilizare: Curățați suprafața foarte bine pe sistemul de evacuare care urmează să fie reparată cu hârtie şmirghel, perie de sârmă sau lână de oţel Asiguraţi-vă că sistemul de evacuare nu este prea fierbinte, înainte de aplicarea bandei de reparare Banda trebuie strâns în jurul zonei de reparaţii Suprapuneți înfăşurările de cel puţin 13 mm (1 / 2 "), asigurați-vă că zona de reparaţie este complet acoperită

/
Afişează 1 la 6 (din 77 produse)