Categorii

Covorase auto ECO

/
Afişează 1 la 6 (din 73 produse)
 • Clipsuri pentru covoare MODEL: BEV21 (pret pe set )

  Clipsuri pentru covoare MODEL: BEV21 (pret pe set )

  Clipsuri pentru covoare MODEL: BEV21 Diamentru: 4 cm. Sunt incluse 2 clipsuri ( 4buc ). pentru un singur covor. Compatibil: AUDI, VW si alte tipuri

 • Clipsuri pentru covoare MODEL: BEV23 (pret pe set )

  Clipsuri pentru covoare MODEL: BEV23 (pret pe set )

  Clipsuri pentru covoare MODEL: BEV23 Diamentru: 4 cm. Sunt incluse 2 clipsuri ( 4buc ). pentru un singur covor. Compatibil: VW si alte tipuri

 • Covoare cauciuc Citroen C3 III 2016-> ( 547549 P30)

  Covoare cauciuc Citroen C3 III 2016-> ( 547549 P30)

  Presuri interior compatibil: Citroen C3 III 2016-> Covoare auto pentru interior - Produse in U.E. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura de 1 cm. pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material cu miros de vanilie si placut la atingere; - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Covoare cauciuc stil tavita OPEL VECTRA C 2002-2008

  Covoare cauciuc stil tavita OPEL VECTRA C 2002-2008

  Presuri interior: OPEL VECTRA C 2002-2008 Compatibil: - OPEL INSIGNIA 2008-> Covoare auto pentru interior: - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Covoare cauciuc stil tavita VW PASSAT B8 2014->

  Covoare cauciuc stil tavita VW PASSAT B8 2014->

  Presuri interior: VW PASSAT B8 2014-> Compatibil: - SKODA SUPERB III 2015 Covoare auto pentru interior: - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Covoare cauciuc stil tavita VW POLO V 2009 ->​

  Covoare cauciuc stil tavita VW POLO V 2009 ->​

  Presuri interior: VW POLO V 2009 -> Compatibil: - SEAT IBIZA IV 2008-> Covoare auto pentru interior: - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

/
Afişează 1 la 6 (din 73 produse)