Categorii

Bine ati venit la Accesorii Auto Online!

Bine ati venit! Intrati in cont pentru a putea vedea produsele noi ce au fost adaugate , de la ultima d-voastra logare.

Acest Magazin Virtual este o platforma online concepută in asa fel incat, atunci cand iti faci cumparaturile online, sa nu ai senzatia ca esti singur in fata tastaturii si sa stii ca in permanenta, la celalalt capat al conexiunii, se afla oameni in care poti avea incredere, oameni care te vor ghida sa faci alegerile cele mai bune.

Produse noi
 • Covoare cauciuc stil tavita Ford Transit 2014->

  Covoare cauciuc stil tavita Ford Transit 2014->

  Presuri interior: Ford Transit 2014-> - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 2 bucati stil tavita pentru fata. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Covoare cauciuc stil tavita Fiat 500 2008->

  Covoare cauciuc stil tavita Fiat 500 2008->

  Presuri interior: Fiat 500 2008-> - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Covoare cauciuc stil tavita Fiat Doblo 2001-2007 / 2007->

  Covoare cauciuc stil tavita Fiat Doblo 2001-2007 / 2007->

  Presuri interior: Fiat Doblo 2001-2007 / 2007-> - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Covoare cauciuc stil tavita IVECO Daily IV / V 2006-2014

  Covoare cauciuc stil tavita IVECO Daily IV / V 2006-2014

  Presuri interior: IVECO Daily IV / V 2006-2014 - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 2 bucati stil tavita pentru fata. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Covoare cauciuc stil tavita Land Rover Discovery III / IV 2005-2017

  Covoare cauciuc stil tavita Land Rover Discovery III / IV 2005-2017

  Presuri interior: Land Rover Discovery III / IV 2005-2017 - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Electrovalva pentru claxon 12V-24V

  Electrovalva pentru claxon 12V-24V

  Electrovalva pentru claxon Tensiune: 12V-24V Pret pe bucata.

 • Claxon auto cu 3 pipe 12V

  Claxon auto cu 3 pipe 12V

  Claxon auto cu 3 pipe. Lungime goarna mare : 21 cm. Lungime goarna mijlocie : 17 cm. Lungime goarna mica : 15 cm. Tensiune : 12Vcc Pretul include compresor, accesorii de montaj, buton cu parghie si releu

 • Covoare cauciuc stil tavita Land Rover Discovery V 2016->

  Covoare cauciuc stil tavita Land Rover Discovery V 2016->

  Presuri interior: Land Rover Discovery V 2016-> - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.

 • Covoare cauciuc stil tavita Land Rover Discovery Sport 2014->

  Covoare cauciuc stil tavita Land Rover Discovery Sport 2014->

  Presuri interior: Land Rover Discovery Sport 2014-> - Forma tavița care acopera toata pardoseala inclusiv cu o bordura lateralele din interiorul masinii. - 4 bucati stil tavita pentru fata si spate. - Culoare: NEGRU - Create dupa forma si dimensiunile fiecarei masini; - Suprafata antiaderenta din cauciuc; - Bordura mare pentru a retine lichidul provenit din exterior; - Material fara miros. - Cu predecupaj de fixare in pardoseala ( sistemul de fixare pentru pardoseala nu este inclus ). - Material cauciucat foarte moale, usor demanevrat si durabil.